Безжично зарядно устройство, Безжична Зарядно за Кола 15 W Qi Зарядно Устройство за Android Galaxy 21/20 NOTE10 за iPhone 13/12/11/XR

  • 26.14лв.
  • 43.56лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p73954

Безжично зарядно устройство, Безжична Зарядно за Кола 15 W Qi Зарядно Устройство за Android Galaxy 21/20 NOTE10 за iPhone 13/12/11/XR

[Зарядно за кола с бърз wi-зарядно устройство qi мощност 15 W] - безжично зарядно - това безжично зарядно за кола стандарта qi, което да осигури бърза безжична зареждане на вашия телефон, с мощност 15 W (вашият телефон трябва да поддържа бърз безжичен зареждане).можете да използвате това зарядно qi за зареждане на телефона в дома, в офиса или в колата. и това безжично зарядно устройство може да работи с повечето устройства qi (телефони).

[DIY достъпна безжична зарядно устройство ще захранване на таблото на автомобила] - безжична автомобилна зарядно устройство ще захранване на панела qi е предназначена за самостоятелно използване.Двете страни зарядно устройство лентата може да се отреже, за да промените размера на таксата панел.Не е нужно да се притеснявате за това, че безжичната зарядно устройство ще захранване на таблото не поправи колата си.

[Нов дизайн qi зарядно устройство за предотвратяване на прегряване] - безжично зарядно за кола проектирано така, че да се разделят на зарядната макара от печатна платка, която може леко да се загрее, когато макара pad осигурява безжична зареждане.Тъй като макара на безжичното зареждане е вътре зарядно устройство панел, а печатната платка е отвън панел, те са далеч един от друг.когато заряжаете на стойка (чрез зарядната макара), печатна такса не се нагрява, точно като и на цялата поставка за зарядното устройство и вашият телефон.

[Безжично зарядно устройство за мобилен телефон с удобна и голяма съвместимост] - безжична автомобилна зарядно устройство ще захранване на лентата е в състояние да се зарежда чрез седалките с дебелина до 4 мм. Режим на бързо зареждане с мощност 15 W, зарядно устройство ще захранване на панела автоматично ще съответства на скоростта на зареждане на вашия телефон.

[Забележка за използването на зарядно устройство]-Моля, дръжте автомобилното безжично зарядно устройство далеч от пряка слънчева светлина в горещо време, при висока температура ще доведе до забавяне на скоростта на зареждане.А за режим на бързо зареждане трябва зарядно устройство QC 3.0.Уверете се, че между телефона и зарядното устройство няма метални предмети.

Цвят: Черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х Зарядно за Кола Pad

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: