За еднократна употреба Автомобилни Седалките На Волана 100 Бр Водоустойчива за Еднократна употреба Автомобилни Седалките На Волана и Ключове кутия Универсални

  • 9.95лв.
  • 19.89лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p7563

Нашите еднократна седалките на волана са изработени от ABS материал.Той е водоустойчив, лек и лесен за използване.Еластичната лента придава добра еластичност и е подходящ за повечето леки и лекотоварни автомобили.Той е подходящ за волан с диаметър по-малко от 40 см / 15,7 инча.

Параметър на продукта:

Име: Еднократна седалките на волана

Материал: ABS

Цвят: Прозрачен

Количество: 100шт

Подходяща за диаметъра на кормилното колело: по-малко от 40 см /15,7 инча

Опаковъчен лист: Еднократна седалките на волана * 100

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Материала е с добро качество: Нашите еднократна употреба покриване на волана са изработени от висококачествена ABS.Конструкция на еластична лента осигурява добра еластичност и лесен монтаж.Той е лек и водоустойчив, което позволява лесно да го носите със себе си.

2. Избягвайте замърсяване: Тази използвана покриване на кормилното колело е важна детайл от автомобил.Той предпазва автомобила от попадане на прах, масло и бактерии, като поддържа колата си чиста и осигурява комфортно шофиране.

3. Лесна употреба: Нашата еднократна употреба покриване на волана е еластична и лесна за инсталиране.Просто растягиваете го до желания размер, така че той се приближаваше до рулевому колело, и не му е лесно да се инсталира без никакви инструменти.

4. Обикновено се използва: Тази използвана покриване на волана колата е универсален аксесоар.Той е подходящ за волан с диаметър по-малко от 40 см / 15,7 инча, подходящ за повечето леки автомобили, пикапи и т.н.

5. Широк спектър на приложение: Тази използвана покриване на волана подходящ за открит паркинг с обслужване, обслужващи паркинга, автомоек, услуги, сервизи, кузовных работилници, обучение на автомобили под наем и още много други.

Добави мнение

Вашият рейтинг: