Четка За Тоалетна, Държач За Почистване На Баня, Купа, Почистване На Скрубер, Буталото, Набор От Чери Домати, Поставка С Чисти, Креативни Четки, Сладък

  • 10.79лв.
  • 21.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на четки: Еднократна тип
  • Сертифициране: Няма

Инв.: p75684

Описание

Търсите стилна тоалетна четка?Искате ли една проста тоалетна четка?Този проект ще отговаря на вашите нужди.Той може ефективно почистване на тоалетната чиния, като се крият грозни на външен вид четка след почистване и поддържане на реда в банята.

Характеристика

- Материал: ABS.

- Цвят: Бордо.

- Размер: прибл. 13 х 13 х 38.

- Косъм четки с гъста и плътна, така че тоалетната чиния може внимателно да се почиства, не надраскване на тоалетната чиния.

- Дръжка позволява да се достигне до всеки ъгъл на тоалетната чиния за основно почистване.

- Добавяне на известно количество почистващо разтвор в група може да доведе до образуването на плесен и появата на някои неприятни миризми.

- Този набор от тоалетни четки и притежателите на интересите на много места, като например семейни бани, хотели, офиси, търговски центрове и т.н.

- дизайн и форма, стилен и луксозен външен вид.

Напомняне: Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и други причини може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че вие можете да разберете!!

Пакетът включва

1 х набор от тоалетни четки

1 х набор от тоалетни четки

Добави мнение

Вашият рейтинг: