Детектив Конан ФБР Рай на Ivan Шуичи Черна Къса Термоустойчиви Синтетични Косми е Cosplay Карнавал, Парти Хелоуин + Безплатна Шапка За Перука

  • 44.09лв.
  • 55.12лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • подложки akai, част akai, обувки сайхара шуичи, колие акаи, cosplay шуичи сайчары, сюити сайхара палто, нещо акаи, стъкло акаи, ключодържател шуичи акаи, тел акаи
  • Материал: Высокотемпературное Влакна
  • Отдел име: Възрастен
  • Произход: Континентален Китай
  • Пол: Унисекс
  • Герои: Акаи Шуичи

Инв.: p78715

Описание

100% чисто Нов и високо Качество

Материал: 100% высокотемпературное влакна

Цвят: както е показано на фигура

Окото шапчица: перука, подхожда повече на регламентирана сетчатую шапка, който е подходящ за повечето размери на главата S.

КУПИ ЕДНА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЕДНА БЕЗПЛАТНА ШАПКА ЗА ПЕРУКА

Перука в това число: 1 * Перука + 1 * Шапка за перука/1 * Перука + 1 * Шапка за перука + 1 * Шапчица

Моля, обърнете внимание:

Според ръчно измерване, може да бъде разликата от 1-2 см, ние ценим вашето разбиране!

Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Благодарим ви!

Плащане

Ние изпращаме стока само на посочения от вас адрес.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни от момента на покупката.Доставка

1. Моля, уверете се, че вашият адрес е указан правилно, преди да купите.

2. Моля, имайте в предвид, че международната доставка обикновено отнема повече време, отколкото вътрешно, тъй като тя зависи от вашия доставчик на експресни услуги и митниците.

Детайли за доставка, Моля, имайте в предвид, че международната доставка обикновено отнема повече време, отколкото вътрешно, тъй като тя зависи от вашия доставчик на експресни услуги и митниците.Всички стоки ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на плащането. * Цената на доставката включва местната такса за доставка и опаковка. * След като ние ще изпратим стока, ние ще се въведе номер за проследяване.Политика На Връщане 1. Продуктът се продава по принцип "както са", моля, задавайте всички въпроси преди започване на търговията, за да се избегне получаването на стоката, което не ви устройва.

2. Върнатият продукт трябва да бъде нов, неношеным, неизползван, в неговото първично състояние.Свържете се с нас 1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа (с изключение на почивните дни и официалните празници).Ако в рамките на 24 часа за отговор няма, моля, проверете наличието на спам в пощенската си кутия или опитайте да се свържете с нас още веднъж.Нашата цел е да осигурим най-високо ниво на обслужване на клиентите, като цяло, така че ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем. 2. Моля, свържете се с нас чрез имейл, ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, ние ще го проверя в пощенската станция, а след това отново ще изпратим имейл или възстановяването на липсващата стока. 3. Ние не носим отговорност за предоставянето или застрахователни разходи, направени при връщане на стоката обратно до нас.

4. Ние много ценим вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ отзиви.Моля, НЕ оставяйте отрицателна обратна връзка, не се обръщайте за помощ.

Добави мнение

Вашият рейтинг: