Романтичната Любов 3D Акрилни Led Лампа за Дома, Детски лека нощ, Нощни лампи, декорация за Рожден Ден, Свети Валентин, Нощна Лампа

  • 11.90лв.
  • 22.04лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Дебелината на акрилна плоча: 3.5 мм
  • Спецификация на притежателя на лампи: 85*40 мм
  • Напрежение: 110V-260V
  • Материал: Акрил
  • Дължина на кабели: 0,8 м
  • Произход: Континентален Китай
  • Функция: три цвята + цветен
  • Силата на: 4W
  • Използването на: Домашно осветление и Украса/Подарък

Инв.: p79198

Характеристики:

1. Креативен подарък под формата на нощни лампи: Cartoony лека нощ - това е иновативен лека нощ за деца или възрастни.Най-добрият и уникален подарък за рожден ден за деца, приятели, подаръци за Деня на благодарността, коледа, коледни подаръци и много празнични подаръци, това е атмосферата трапезария, спалня, детска стая, топъл сладък сън и елегантна украса за Великден.

2. Удобно и безопасно: лека нощ има два режима на хранене, включително 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени) или USB-кабел.Ниско напрежение, защита от двойна съпротива, дистанционно управление, ниска отопление при работа.С помощта на равномерен светлина, без стробоскопических, висококачествени led лампи, сигурно и безгрижно.

3. Защита на очите: светодиод леко осветена, а светлината мек е безвреден за детски очи.Ночники ще помогне на вашето дете да се почувства в безопасност и по-бързо да заспя.Благодарение на 2 режими, включително Remote Smart Touch, можете лесно да управлявате ночником с помощта на дистанционно управление или просто да натиснете бутона на база на осветителното тяло, за да включите / изключите светлината и промяна на цвета.

4. Различни режими на осветяване: Този нощно има три нива на яркост, 7 цвята мигат бързо, 7 цвята автоматично се променят бавно, и той колоритен.Лека нощ плосък, но благодарение на оптичните илюзии можете да видите 3D изображение, особено през нощта.

5. Приложими случаи: нощна светлина може да се използва като нощна светлина, декорация на дома, за декорация на спалнята, бар, кафе, хотел, парти и т.н.!Също добре ще допълни вашия работен плот по време на работа.Създайте отлични оптически великолепна 3D илюзията с хубав анимационни изглед.Нейната зашеметяваща 3D визуални ефекти са идеални и вълнуващо.

Описание:

Този нощно има три нива на яркост, 7 цвята мигат бързо, 7 цвята автоматично се променят бавно, и той колоритен.Лека нощ плосък, но благодарение на оптичните илюзии можете да видите 3D изображение, особено през нощта.

Технически характеристики:

Материал: акрил

Спецификация на притежателя на лампата: 85*40 мм

Дължината на тел: 0,8 М

Дебелината на акрилна плоча: 3,5 мм

Напрежение: 110-260 В

Мощност: 4 W

Използването на: Домашно осветление и Украса/ Подарък

Функция на три цвята + цветен

Пратката включва:

1 бр. * Led нощна светлина

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Добави мнение

Вашият рейтинг: