Аларма Хапка Риба Електронна Аларма Въдици Регулируема Сила На Звука Чувствително Цифров Звуков Сигнал На Удочке През Деня

  • 8.22лв.
  • 11.74лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Магнитна Риболов: NO
  • Тип: Рибен Камбанка/ Аларма

Инв.: p79456

Характеристики:

1. Нашите сигнализаторы поклевки за риболов са много чувствителни, но на тях не се влияе от външните условия, като време и вятър.Той ви предупреждава, след като риба хапят на куката.

2. Нашият сигнализатор поклевки за риболов е оборудван с led подсветка, която свети по-ярко, по време на риболов тъмна нощ, така че не е нужно да се притеснявате за това, че не сте в състояние да види в тъмната вода.Той не е ограничен от време и готов за това, за да можете да се насладите на прогулочной риболов по всяко време.

3. Захранва от три тласък клетки AG13.Ако често забравяте изключване на прекъсвач на батерията не се разрежда.Изработен от устойчив материал, сигнализатор поклевки е водоустойчив.

Технически характеристики:

Заглавие: Аларма за Поклевке по време на Риболов

Цвят: син, черен

Тегло (приблизително): тип подвижна маса около 40 г; тип люлеещ се на около 42 г

Размер на опаковката:

Тип подвижна маса: около 5*4,3*8 см/1.97*1.69*3.15 в

тип люлеещо: около 7.7*5*11.3 см/3.03*1.97*4.45 в

Приложими характеристики морски шест: морски прът с диаметър около 12-35 см / 4,72-13,78 инча

Применимая батерия: използвайте 3 батерии AG13

Характеристики: Схема за управление на микрокомпютър, трикольор led привлекателна съвет, регулируем звук

Тип на завъртане на масата на масата: Той има по-къс ход на спусъка да се измъкне, но в сравнение с качающимся вид, отточна тръба на шарнирна връзка тип изисква повече усилия за задействане на

Тип люлеещо: ход на спусъка се измъкне сравнително дълго; но в сравнение с вида на въртящия се плот, тъй като рокер има завъртане на лоста за увеличаване на хода, в съответствие с принципа на действие на лост, усилието за задействане на сравнително ниско

Списък на продуктите:

1 * Сигнализатор поклевки за риболов (тип въртящия се плот)

или

1 * Сигнализатор поклевки за риболов (коромысловый вид)

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Отлична чувствителност】 С помощта на тези сигнализаторов поклевки, докато рибата ухапване на куката, тя веднага ще ви предупреди, и тя не се влияе от външните условия, като време и вятър.

2. 【Риболов по всяко време】 Нашия сигнализатор поклевки е оборудван с led подсветка, която свети по време на риболов тъмна нощ, така че не е нужно да се притеснявате за това, че не сте в състояние да види в тъмната вода.Той не е ограничен от време и готов за това, за да можете да се насладите на прогулочной риболов по всяко време.

3. 【Водоустойчив материал】 е Изработен от висококачествен материал, индикатор за аларма за поклевке е водоустойчив и издръжлив, се захранва от три елемента AG13 за увеличаване на продължителността на живот на батерията.

4. 【Лесна инсталация】 трябва само да затегнете този сигнализатор поклевки риба на удилище, а след това увийте въжето около будилника, а след това да включите / изключите захранването.Регулируеми презрамки, подходящи за пръчки с различен размер.

Добави мнение

Вашият рейтинг: