Велосипедна Предната Кошница За Детски Велосипеди, Скутери, Водоустойчив Здрава Кошница За Съхранение на Ръчна Работа, Сменяеми, Багажная Чанта, аксесоари за велосипеди

  • 13.21лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: ZN10073
  • Материал: Ракита
  • Търговска марка: анликси
  • Произход: Континентален Китай
  • Функция: Децата използват

Инв.: p81096

Водещи елементи:

1, 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 - Велосипедна количката е направена от висококачествен естествен плетеного материал, който е траен, водоустойчив и може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди.Ако тя се боядиса, просто го измийте с вода и подсушете.

2, 【РЕГУЛИРУЕМА инсталационния каишка】 - Количката има два колана регулируема дължина, които могат да бъдат надеждно закрепване на велосипеди ръце с различни размери》

3, 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 - на велосипед В кошницата може да се съхранява книги, цветя, храна и т.н. може да се използва като декоративен реквизит за снимки или пикник, а също и като семейна кошница за съхранение на вещите.

4, 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 - Тази велосипедна кошница ще стане добър подарък за вас, вашите деца, колеги и приятели.Преподнесите им друга изненада.Забележка: Кошница сравнително малка, подходящи само за детски велосипеди.

5, 【ЗАДОВОЛИТЕЛНО обслужване】 - Ние се стремим към това, че сте били доволни на 100%.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви дадем задоволително и приятелско обслужване.

Описание:

Тази детска велосипедна кошница от ратан ръчно изработени, подходящи за повечето детски велосипеди, както и може да се използва като семейна кошница за съхранение на вещите.Това е идеалният подарък за деца.

Спецификация:

Име: Детски мотор кошница

Размер: 19см* 12 сантиметра * 12 сантиметра

Приложими модели: 12-инчов кола

Тегло: 100 грама

Тип:

A: Кошница без подплата

B: Кошница с вътрешна подплата

Цвят: Цвят на изображението

Опаковъчен лист за продукт: Детска велосипедна кошница * 1

Добави мнение

Вашият рейтинг: