Козметично суровина Cas 59870-68-7 расстворимого във вода Глабридина козметично

  • 34.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • hoody alpha kappa alpha с качулка, алфа - арбутиновая вода, алфа фи алфа подаръци блясък, черница средната прах лилия
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: 10%

Инв.: p83905

Глабридин Cas 59870-68-7

Име на продукта: Глабридин

Номер на CAS: 59870-68-7

Разтворимост: Лесно разтворим в етанол, 1,3 бутандиоле и пропиленгликоле.

Метод за откриване на: АД

Глицирризин има силно антибактериално действие, предпазва от възпаление, пигментация и огрубение на кожата, причинени от ултравиолетовите лъчи.Той може да премахне йони супероксид и инхибира гемолиз, причинени от водороден прекис.Той може да потисне активността на тирозиназата.Той може да инхибира взаимопревращение пигмент dopa и активност DHICA-моноаминооксидазата.Това е бърза, ефективна, зелена избелваща козметична добавка от лунички.

Доставка:

Всички стоки в нашия магазин са с безплатна доставка.Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа (с изключение на почивните дни и официалните празници), след потвърждение на плащането.При нормални обстоятелства стоката да пристигне до вас е около 25-35 дни.Ако не искате да чакате, можете да изберете други начини за доставка.Понякога, по някаква причина, стоките могат да бъдат доставени и стигат до вас със закъснение.Надявам се, ти можеш да се разбере.

Коментари:

Нашата цел е вашето 100% удовлетворение, вашите постоянни клиенти и вашите положителни отзиви.Ако сте доволни от получения продукт, моля, помогнете ми да оставите коментар.Ако не сте доволни от получения продукт, моля, дайте ми шанс да реши проблема, преди да можете да оставите негативен коментар или публични спорове.

Политика За Връщане На:

Ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите изисквания и да ви предоставим най-доброто обслужване.Ако не сте доволни от поръчаните стоки, моля, върнете го в рамките на три работни дни.Моля, носете отговорност за превоз на товари, както и за загубени и повредени стоки. (Ние не носим отговорност за това и други)

Нашите бизнес принципи:

1. Честно казано, най-доброто обслужване на клиентите и високото качество.

2. Стабилна и конкурентна цена.

3. Управление на цялостност.

4. Бързо и безопасно транспортиране.

5. Вашата 100% удовлетвореност - това е нашето желание.

6. Много ви благодаря за вашето доверие и подкрепа!

Добави мнение

Вашият рейтинг: