Led Димер за Управление 0-10 В 1-10 В Led Лампа Димер Ключ AC110V 220 Яркост Лесно Регулируема Вградена инсталация

  • 4.63лв.
  • 7.98лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Пластмаса
  • Входно напрежение: 110/220 v ac
  • Номер на модела: /
  • Ток на превключване: 1А.МАКС
  • Честота: 50/60 Hz
  • Изходно напрежение: Постоянен ток 0-10Б
  • Тип елемент: Къси светлини
  • Сертифициране: ce
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p84090

Характеристики:

1. Гъвкаво използване: Съвместим със стандартните затемняющими пътни драйвери 0/1-10Б, даден на пазара.Специални функции могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента. , едноканален регулатор за затъмняване на едноцветни светодиодни ленти.Ввинчиваемые клеми входно-изходни и предварително пробити монтажни дупки улесняват инсталацията.

2. Конструкция индикаторна лампа, с индикаторна лампа червена светлина означава изключване, режим на готовност, червен индикатор е изключен означава нормална работа, мигащ червен индикатор означава получаване на отбора по време на работа на дистанционното управление.Разстояние на дистанционното управление е по-голям или равен на 10 метра без смущения, и е необходимо регулиране на яркостта.

3. Лесна употреба: Ввинчиваемые входни и изходни клеми са лесни за инсталиране, както и предварително пробити монтажни отвори осигуряват фиксирани елементи на осветление.Защитете led, дигитално затъмнение PWM избягвайте releaser ток, защитете своите led светлини.

4. Трайност: отличен алуминиев корпус осигурява отлична устойчивост на корозия устойчивост и отвеждане на топлина, осигуряване на по-продължителната работа дори и в тежки условия.Постоянно напрежение и постоянен ток може да бъде свързан към външен усилвател на мощност за разширяване на натоварването.

5. Възможност за пълно затъмняване: 0%до 100% пълно затъмняване, лесно можете да регулирате яркостта с помощта на писалка в съответствие с различните потребности и предпочитания, а също така може да се използва като ключ за включване / изключване, за да направи работата по-лесна и гъвкава.

Описание:

Съвместим със стандартните драйвери на сигнала затъмняване 0/1-10, представени на пазара.Специални функции могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента. , едноканален регулатор за затъмняване на едноцветни светодиодни ленти.Ввинчиваемые клеми входно-изходни и предварително пробити монтажни дупки улесняват инсталацията.

Разстояние на дистанционното управление е по-голям или равен на 10 метра без смущения, и е необходимо регулиране на яркостта.

Спецификация:

Материал: пластмаса

Размер на корпуса: 86* 86* 55 мм

Входно напрежение: 110/220 v ac

Честота: 50/60 Hz

Изходно напрежение: DC0-10V

С превключвател: да

Ток на превключване: 1А.МАКС.

Работна температура: 0-60 ° C

Пратката включва:

1 бр. * Led димер

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Добави мнение

Вашият рейтинг: