Анти-Мъгла Спрей Очила Противотуманный Представител Противотуманный Спрей За Предното Стъкло На Превозното Средство И Огледално Стъкло Средство За Премахване На Замъгляване Авто Ски Очила За Пречистване На

  • 3.48лв.
  • 4.98лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Количество Бр.: 1 бр.
  • Форма на продукта: течен
  • Спецификация/Брой: 20 мл
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p84169

Описание:

Дефоггер за точки помага да се отстранят ръми точки, ски очила, очила за гмуркане, обективи фотоапарати, челен стъкла на автомобили и мотоциклети, огледала, слушалки виртуална реалност и т.н., Ако вече не искате да носите запотевающие очила или лещи, нашите спрейове за защита точки от замъгляване са идеални за вас.

Характеристики:

1. Портативен размер: лесен за носене за пътуване и ежедневие.

2. Лекотата на използване и дълготраен резултат.

3. Широко приложение за различни стъкла, автомобилни и мотоциклетни предни стъкла, огледала, спортни очила, лицето, на екрана и лещи, на електронни продукти, и т.н.

Спецификация:

Име на продукта: Средство против замъгляване за очила

Обем: 20 мл

Състав на продукта: препарат срещу замъгляване, повърхностно-активно вещество, карсън, пречистена вода, копър.

Приложимо: плувни очила, ски очила, спортни лещи, защитни очила, каски и т.н.

Опаковъчен лист:

1 * Дефоггер на обектива

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Ясен преглед: този противотуманный спрей за точки може да почистите обектива, да избегнете замъгляване на лещата, да се направи визия по-ясни и осигуряване на безопасността на пътуване и спорт.

2. Функция силна ръми: ако един път на ден да се прилага средство за замъгляване точки отвътре и отвън точки, препарат за почистване на очила може да работи с часове, без да се притеснявате за запотевании.

3. Простите съставки: Това е средство за почистване на лещи на очила е разработено безопасно и мека формула, която предпазва очите и кожата от агресивни вещества.

4.Travel Размер: Дефоггер за очила лека и преносима, може да се сложи в чанта или джоб, така че може да се сдобият с него по всяко време и на всяко място!Му е удобно да се взема със себе си в джоба по време на пътуване.

5. Широко приложение: Спрей за почистване на стъкло - идеално средство за защита срещу замъгляване за автомобилни стъкла, ски очила, очила за плуване, очила за гмуркане, мотоциклетни каски, очила, електронни устройства и т.н.

Добави мнение

Вашият рейтинг: