экстракорпоральная машина ударната вълна терапия на еректилната дисфункция ударната вълна терапия

  • 1 848.28лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: Ктлнха
  • Тип: Детайли за Ръчни инструменти
  • Класификация инструменти: Клас I
  • Място на произход: Гуандун, Китай
  • Следпродажбено обслужване: Онлайн техническа поддръжка
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Електрически шок вълна V80B
  • Гаранция: 1 година

Инв.: p8751

Приятелю, добре дошли в нашия магазин, ако ви трябват други модели от тази на продукта, моля, свържете се с мен, ще ви изпратим линк към заявената за покупка стока!Моля, свържете се с мен за повече подробности: Мобилен телефон: +86 18075177868 WhatsApp / WeChat: +86-18075177868 Описание на продукта Цвят: бял Напрежение: AC110V-AC220V Честота: 50 Hz-60 Hz Мощност: 200 W Максимален ток: 3A максимална изходна честота съоръжения: 1-16 Hz Изходен усилвател съоръжения: 5-250 МДж Брой работни сонди: 7 бр. Размер на режещия инструмент: 370 * 300 * 200 мм Размери на опаковката: 460 * 435 * 345 мм Тегло нето: 4,662 кг Тегло бруто: 6,039 кг Профил на компанията Foshan Yimeikang Technology Co., Ltd. е основана на 31 май 2019 г. с регистриран капитал от 1 милион юана.Нашата компания счита за "съсредоточаване, грижи и услуги" своя основна ценност и се надява да предоставят качествени услуги чрез нашия професионален нивото и на неуморните усилия.В продължение На много години Foshan Yimeikang Technology Co., Ltd. придерживалась на нуждите на потребителите като основен, чрез предоставяне на висококачествени и полезни услуги, е спечелила доверието и похвала на много индустрии.Постепенно създаване на добра марка на компанията.Компанията не само предоставя професионални услуги, но и създава цялостна система за сервизно обслужване за предоставяне на съвети и помощ в разрешаването на проблеми и трудности, възникнали в процеса.Ние вярваме, че чрез нашите постоянни усилия и амбиция ние можем да се постигне взаимна изгода и печеливши резултати.Защо да изберете нас Качеството Contrl: Има строги мерки за контрол на качеството, преди обзавеждане напусне фабриката.

Висока ефективност: Нашата компания има собствена манифактура. нормалния срок за доставка на поръчки е само на 3-7 дни.

R & D: Нашият технически екип има богат опит в разработването на машини.Ние разработваме ударната вълна физиотерапия

апаратура, машина терапия ударната вълна за ед, апаратура etk акупресура, чрез регулиране на...В съответствие с индивидуалните изисквания на нашият екип е в състояние да произвежда нови машини.

Бързо обслужване: Нашият професионален екип може да отговори на вашето запитване в рамките на 5-10 минути в работно време и в рамките на 12 часа в затворен време.Бърз и професионален отговор ще ви помогне да спечелим клиентите си идеалният вариант с висока ефективност.На етап изпълнение на поръчката нашият професионален екип за обслужване на клиенти ще правят снимки на всеки 3-5 дни за получаване на информация за производството от първа ръка и да предоставят документи в рамките на 36 часа за актуализация на напредъка на доставка.Ние отделяме голямо внимание послепродажному поддръжка.В етап На резервни части за обслужване на нашите услуги екип винаги поддържа тесен контакт с вас и е винаги готов за вашите услуги.Въпроси и отговори по сертифициране на Q1. За какъв период от време е валидна гаранцията?А1. Гаранция една година.

Добави мнение

Вашият рейтинг: