6 Бр. Четка за почистване на кафе машини, Професионална Четка за Кафе машини, Набор от Четки За отстраняване на Прах, Инструмент За почистване От Прах

  • 13.18лв.
  • 31.37лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Поддръжка: Дропшиппинг
  • Материал: PP

Инв.: p87863

Водещи елементи:

1、 【Достъпен набор от】 Набор от четки за почистване на кафе машини включва 3 найлонови четки за еспресо (3 размера) и 2 дървени четки за кафе (2 размера), както и игла за прах за производството на тъкани.Ще ви бъде удобно да го замени.

2、 【Здрав косъм】 Набор от четки за почистване на кафе съдържа найлонови четки за кафе с твърда четина, които могат лесно да се почистват остатъците от кафе и разменяйте на лезвиях кафемелачка.

3、【Дълга дървена дръжка】Четка, включена в комплекта четки за машини за кафе, са на атрактивни дървени дръжки и използват дълги трайни влакна за по-дълбоко почистване.Дългата дървена четка - идеалният начин да се проникне във всички тези малки кътчета.

4、【Полезно за кафе】Четки в комплекта за почистване на кафе помагат да се грижи за скъпо кофейным оборудване, както и почистващ четки за печене или чаени сервизов.Високо качество, уникален дизайн, идеален за ежедневна употреба.

5、 【най-Добрият инструмент за почистване на】 Набор от четки за кафе машини удобен и бърз за почистване на кафе машини.Това е най-доброто средство за почистване, също така е подходящ за кофемолок, еспресо-машини, вспенивателей мляко, капсули и кафе дейци.

Спецификация:

Заглавие: Четка за почистване на кафе машини

Размер на около: Дървена четка от неръждаема стомана: 20 см/7,87 инча, дървена четка: 18 см/7,09 инча (подробности вижте На снимката)

Материал: Дърво/ПЛАСТМАСА

Съвет:

Това е нормално, че една малка част от плавниците пада, моля, използвайте го с увереност!

Опаковъчен лист:

комплект за почистване на кафе машини от 6 теми *1

Забележка:

1. Поради ръчно измерване може да има малка грешка в размера.

2. Поради различни монитори може да има малки различия в цвета.

"

(3) Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок?Моля, свържете се с нас незабавно.Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3. Какви са услугите, които предлагаме на едро на купувачите и клиентите, осъществяващо дропшиппинг?

(1).За търговия на едро купувача ние ще ви предложим цени на едро цена

(2). За клиенти с директна доставка ние можем да предоставим на по-ниски цени и създаде за вас специални връзки.Можем да доставим стоките директно на вашите клиенти и не ще публикуваме на нашата информация в един парцел.

4. Рекламации и връщане на парични средства:

(1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката след получаването му.Ако той се съхраняват повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА. (2) Изключения няма!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.(3) Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане.(4) Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните аксесоари в комплекта, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с Potencia-problemak-hu.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.(5) Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Добави мнение

Вашият рейтинг: