Острилка за 4-те теми, Острилка за студенти, Ръчна Острилка Острилка с двоен отвор, Триъгълен Острилка за моливи, Синьо

  • 9.48лв.
  • 12.47лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • творческа острилка, острилка за моливи на бюрото, Острилка за Моливи, острилка за да вещества
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p90607

КОНСТРУКЦИЯ С ДВОЕН ОТВОР - острилка има два големи дупки, които са подходящи за различни спецификации, моливи или с цветни моливи.С помощта на тази острилка можете да използвате повечето моливи, с изключение на много дебели или фин моливи.

ПОДХОДЯЩ ЗА РАЗЛИЧНИ ХОРА - тази острилка за моливи лесна за използване и е подходяща за всички хора, включително деца, възрастни, студенти, офис работници, лява ръка и дясна ръка.

С контейнер за карандашной парченца: нашата острилка ви позволява да усъвършенствате молив без чеп.В същото време той е снабден със собствен карам, който може да вдигне карандашную талаш, без да се вашата маса или на пода.

ИДЕАЛНИ ЧАСТИ - Нашите острилки за моливи имат капачка.Отворете капачката преди употреба и да затворите след употреба.Калъф може ефективно да защити детски пръстите на ръцете от случайно докосване до него.В същото време в областта на талията има волнообразная корекция, която увеличава триенето и улеснява улавянето.

Гаранция за количеството и качеството: можете да закупите 4 острилки за моливи едновременно, така че можете да ги използвате за различни случаи, като дом, офис, училище и т.н. също така може да даде на студентите като подарък.Острието е много остър и ще ви помогне лесно затачивать красивите цветни моливи.

Функция:

1. Професионални съвети за моливи, безопасни и не са разтърсващи ръце.

2. Голям отвор е подходящ за моливи с диаметър 11 мм, а малка дупка подходящ за моливи, с диаметър от 8 мм.

3. Материал от пластмаса и неръждаема стомана, лесни за почистване и протирается.

4. Той е малък и не заема място на масата.Калъф за писалка може да го побере.

5. Подходящ за моливи, моливи за рисуване и цветни моливи.

Материал: пластмаса

цвят: Син

Съдържание на опаковката:

4 х острилка за моливи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: