Въртящата Играчка На Присоске, Вятърна Мелница, Въртящи се Примамки, Играчки, чувствителен на Допир Играчка За Баня, Подаръци За Рожден Ден За Деца, Играчки на възраст 2, 3, 4, 5

  • 1.31лв.
  • 3.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Пластмаса
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p93388

Описание:

Въртящата играчка на присоске е направена от висококачествен материал, представлява уникална многофункциональную играчка за къпане и е чудесен подарък за малки деца.

Характеристики:

1. Висококачествен материал: висококачествени хранителни материали ABS и TPE, нежна и гладка на допир, трайни и сигурни.

2. Многофункционалност: трайни издънка може добре да закрепване към гладка повърхност бани, както и присосаться до стъклото, на стената, на пода, банята и т.н.

3. Сладък подарък: идеален подарък за вашите деца, например, подаръци за рожден ден, великденски подаръци, празнични подаръци и коледни подаръци, и ще направи вашите деца щастливи.

Спецификация:

Характеристики: Лесно да се играе, гъвкав, носещи и трайно се върти.

Подходящи сцени: Air conditioning, маса за хранене, хладилник, стъкло на прозореца и други играчки за баня на детски присосках.

Материал: ABS + TPE

Размер:

Розово: около 5,5*13 см/2,17*5,12 инча

Жълто: около 12 *12 см/4,72* 7,72 инча

Зелен: около 13*13 см/5,12*5,12 инча

Цвят: Розов/Жълт/Зелен

Подходяща възраст: над 3 месеца

Опаковъчен лист:

1 * Въртяща се играчка за присоске

Бележки:

1. Поради различните настройки на осветление на екрана и цветовете на стоките може леко да се различават от представените на снимките.

2. Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Невероятна играчка за присоске] Въртящата играчка с вендузата, включваща в себе си всичко, което трябва на вашето бебе за един весел ден, е по-лесно да привлече вниманието на малки деца и ги интересуват, благодарение на 3 различни детски играчки на присоске под формата на комикс с погремушками.

2. [Множество функции] Играчка-издънка за вана продължават да се върти, когато попадне вода по листата, и детето ще се насладите на всеки къпане, благодарение на мощен присоскам, които е добре да се придържат към гладка повърхност баня, мигновено се превръща в забавна играчка за баня, а не само сетивна играчка.

3. [Оригинал и безопасен дизайн] Допир играчка е идеална за момчета и момичета на възраст 1-3 години, играчка на присоске с уникална вендузата и въртящ се дизайн fusion, е изработена от мек силикон, с нея е много забавно и безопасно да играят, ярки цветове и красиви форми на животни.

4. [Желания подарък] Красиво опаковани детска въртящата се играчка - това е творчески детски подарък, идеален подарък за дете, например, подарък за рожден ден, подарък за великден, празничен подарък или подарък за коледа.

5. [Подходящ за много сцени] Може да присосаться до стъклото, стени, пола, ваннам и т.н. Играчки за баня с вендузата, подходящи за всяко място, са приятел за игри за децата, а също така могат да се използват като украса.

Добави мнение

Вашият рейтинг: