Чашата за кафе От неръждаема стомана 380/510 мл, Чаша, Запечатани Чаша, Термос, Бутилка с Вакуумна изолация, Подаръци За вода, Пътуване, L9H3

  • 6.11лв.
  • 10.72лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: CE / EU
  • Характеристика: Екологично чист
  • Вид на бутилки: Нормален
  • Вид на метал: Неръждаема Стомана

Инв.: p9716

Характеристики:

Полезен материал - Вакуумно двойна стена, изработен от висококачествена неръждаема стомана марка 304, която е напълно безвкусна, тя е устойчива на корозия, герметична, кутията е изработена от хранително-силикон, не съдържа BPA, което гарантира висока якост на опън.

Запечатани конструкция - покриване на кафе чаши, снабден с херметически затворени силиконово уплътнение, предотвращающим разливане на напитки.Отдушник на капака позволява напитки потекат гладко, не выливаясь и не переливаясь на ръба.Гумена конструкция на дъното не позволява подхлъзване или преобръщане чаша.

Идеална капацитет - 380 мл / 510 мл, красив, удобен и в переноске, тесен дизайн на корпуса позволява лесно да го вземе в ръцете си, а също така е подходящ за повечето автомобилни подстаканников и кафе дейци.

Лесен за носене - насладете се на кафе, където и да отидете.Подходящ за употреба на закрито и открито, като например у дома, на партита, в корабите, в училище за езда и в офиса.

Упътване за употреба - Закопчалка утайка от чаша може да се плътно се затвори след две "кликвания", мият само ръчно, съдомиялна машина не се препоръчва. не може да се поставя в микровълнова печка.

Материал: Неръждаема стомана

Изпълнението на топлоизолация: 6-12 часа

Тип бутилка: вакуумно

Форма: Чашката за корема

Производство: Вакуум колба

цвят: Черен, Бял, Син, Зелен, розов

Капацитет: 380 мл/500 мл

Размер:

380 мл:15 *9* 12.8 см /5.9*3.5* 5 инча

500 мл:15*9*17.2 см/5.9*3.5*6.8 в

Кръст Бод Пакет съдържание: 1 бр. Чаена чаша от неръждаема стомана

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: