Зарядно Устройство За EZON R3 Зарядно Устройство Кабел Адаптер за Зарядно устройство на Магнитен USB Кабел За Зареждане е Съвместим С Smart часовника EZON R3

  • 2.19лв.
  • 3.37лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: Рондафул
  • Тип: Зарядни устройства
  • Произход: Континентален Китай
  • Възрастова група приложения: Възрастен

Инв.: p97729

Описание:

Зарядно устройство за часа EZON R3, произведено от висококачествен материал, издръжлив на употреба и осигурява отлична зареждате своя EZON R3.

Зарядно устройство Smart Watch може да се свърже с адаптерам хранене, автомобилния адаптерам, компютрите хранене, преносими компютри и т.н., за да се осигури ефективна и стабилна зареждане.

Спецификация:

Заглавие: Кабел за зареждане умни часа

Съвместимост: за EZON R3

Дължина: 60 см/23,6 инча

Начин на зареждане: за контакт магнитна зареждане

Тегло: около 16 грама

Цвят: черен

Опаковъчен лист:

1 * Кабел за зареждане

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Съвместимост: Взаимозаменяеми кабел е предназначен за умни часа EZON R3, дължина на кабела е около 60 см / 23,6 инча.Той е много удобен за използване.

2. Качествени неща: може да се използва в продължение на дълго време.Зарядно устройство за часа EZON R3, изработени от висококачествени материали, което осигурява отлична зареждате своя EZON R3.

3. Ефективна зареждане: зарядно устройство за смарт часа може да се осигури ефективна и стабилна зареждане.Може да се свърже с адаптерам хранене, автомобилния адаптерам, компютрите хранене, преносими компютри и т.н.

4. Безопасно зареждане: Този кабел оборудван с вграден регулатор на напрежение и PTC, за да се предотврати повреда на устройството EZON R3 от претоварване работен ток, когато е свързан към източник на захранване.

5. Удобен за носене: Забележка: Моля, заредете се с часове, преди да изтощена батерия.Компактен и лек дизайн, удобен за туристи и бизнес потребители.

Добави мнение

Вашият рейтинг: