24 бр. Градиент Облекло Дълъг Абзац Модерен Маникюр, Лепенка Отгоре На ноктите На краката Спестява Време на Носене Jelly Кръпка за ноктите на краката си MH88

  • 4.45лв.
  • 7.53лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • носи етикет за услугата дълъг бретон, дълга, фалшива усмивка, дълги режийни ръкавици, дълги прави над главата косата с опаковка, дълги фалшиви езици, дълги режийни брадата, режийни ноктите с дължина 50 rv, унас лонг фалшив, дълги шипове отгоре, бял дълъг външен ноктите
  • Тип: Пълни С Върховете На Ноктите
  • Размер: normal
  • Произход: Континентален Китай
  • Прилагане: Чорап
  • Тип елемент: Външен Ноктите
  • Дължина на ноктите: Кратък
  • Брой: 24 бр.
  • Материал: Пластмаса
  • Номер на модела: 298596

Инв.: p11003

body, td, th { шрифт семейство: arial, helvetica, sans-serif, без сериф; размер на шрифта: 16 пиксела; цвят: #636363; } body { полето от ляво: 0 пиксела; полето отгоре: 0 пиксела; поле в дясно: 0 пиксела; полето отдолу: 0 пиксела; } a{ color: #636363; оформление на текста: няма; } a: преместете курсора { дизайн на текста: няма; цвят: #636363; } a: активен { дизайн на текста: няма; цвят: #636363; } em { color: #BD1A1D; стил на шрифта: обикновен; тегло на шрифта: 700; } 24 бр. Градиент Облекло Дълъг Абзац Модерен Маникюр Режийни ноктите Спестяват време на Носене Jelly Помощ за нокти MH88

Характеристики:

1. Скоби на върховете на ноктите са направени от акрил.Той не е токсичен, няма мирис, не причинява вреда на ръката си.Освен това, висококачествен акрил прави външен ноктите здрав и дышащим.

2. Ковчег с дълги нокти на краката е с размер 24 бр. въздушни ноктите на краката си с предавателна предлагат различен размер с безплатен стикер за нокти.Можете да изберете най-подходящия ноктите е в зависимост от размера на вашия ноктите покритие.

3. Естествени дълги режийни нокти на краката са лесни за използване.Почистете ноктите на краката, след това изберете предпочитания от вас размер на ноктите, нанесете стикер с лепило върху ноктите и натиснете и задръжте в продължение на 20 секунди.Ако не сте внимателни, правейки го по-късно, режийни ноктите ще бъде възможно да се преработи.

4. Пълно покритие на ноктите на краката е идеален за сватби, абитуриентски вечери, срещи, Хелоуин, Коледа, Деня Валенти, подарък, на годишнината на конкурса и за ежедневието.Идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка и сестри.

5. При отстраняване на нокти просто накиснете го в топла вода за няколко минути, вие ще можете лесно да я премахнете от страна на нокътя.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Описание:

1.Name : Въздушни ноктите.

2. Тип лепило: кутия с парчета нокти

Инструкции:

1.Отполируйте ноктите с помощта на втирки.

2. Почистете повърхността на ноктите алкохолна вата.

3. Изберете подходящ размер на желейного лепило за залепване на ноктите или капки лепило върху ноктите

4. Поставете парче от нокътя на подходящ размер на ноктите и натискайте в продължение на 15 секунди, така че в края на вида на ноктите с номер от вътрешната страна е с лице към върха на пръста)

Начин за премахване на лепило секции:

1. Накиснете ноктите си в топла вода за 10-15 минути и изчакайте, докато ноктите ще отслабнат.

2. Използвайте малка дървена пръчка, за да внимателно поддевать по ръба на нокътя, докато ноктите не ще падне.

1 х кутии с парченца нокти

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Добави мнение

Вашият рейтинг: