Слънчева ПР 1080P HD камера за сигурност водоустойчив 4G СИМ-Карта камера батерия дистанционно интелигентна мрежова камера за нощно виждане

  • 284.25лв.
  • 568.49лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Платформата на "умен дом": Други
  • Номер на модела: TI-YN88-4G
  • Търговска марка: Беззащитный
  • Яснота: 1080P

Инв.: p1552

Слънчева ПР 1080P HD камера за сигурност водоустойчив 4G СИМ-Карта камера батерия дистанционно интелигентна мрежова камера за нощно виждане

Характеристики

1. Използването на слънчева енергия от източник на непрекъсваемо захранване

2. Използването на HMD (откриване на движенията на човека), с помощта на които камера ще започне да снима видео в продължение на 1 секунда, когато разстоянието между сомонитором и камера е по-малко от 10 м, и в същото време изпраща съобщението wamning в мобилно приложение;

3. Поддръжка отдалечено събуждане

4. Поддържа 4G / LTE Nctwork (изисква 4G Сим-карта)

5. Нощен камера може ръчно да превключвате между режим на източник на бяла светлина и инфрачервена светлина;

6. Индуктивен светлина улица и уличен светлина ще изгори при откриване на хора в радиус от 10 м, и камерата ще бъде активирана едновременно (трябва да настроите режим на източник на бяла светлина)

7. Като локално съхранение (трябва да поставите TF картата), така и за зареждане на облак

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

1. Инсталация

* Моля, обърнете внимание, че устройството е зададено далеч от източник на огън.

* Моля, инсталирайте устройството, в съответствие с това ръководство.Никога не поставяйте на места със силни вибрации и не инсталирайте на този продукт е друго обзавеждане.

2. Транспорт и товаро-разтоварни дейности

* Моля използвайте оригинални опаковъчни материали и картонена кутия при работа с този продукт за сигурност, тъй като тези опаковки е минал антивибрационную проверка.

* Моля, трябва да се движат внимателно по време на работа, за да се предотврати повреда поради вибрационни оборудване

Въпроси, които изискват внимание

1. Камерата се захранва от слънчеви панели n вградени батерии btteries, тя ще консумира 160 mah енергия в продължение на дни в режим на готовност, когато тя изпитва дъждовно време без слънчева светлина, батерията може да бъде ниска, което може да доведе камера в дълбок зимен сън, можете да използвате слънчев панел 5,5 W, за да се избегне това или можете да вземете фотоапарата със себе си, за да се зарежда директно с помощта на зарядно кабел.

2. Моля, уверете се, че мястото на инсталиране на камерата може да се използва сигнал 4G оператор в нормален режим, ако сигналът 4G слаб, моля, подобри си или замяна на други оператори.

3. Това устройство представлява интелигентна продукти с ниска консумация на енергия, поддържа дистанционно активиране на приложения за телефон, активиране на PIR HMD, активиране на крилото на разговора, тя автоматично влиза в режим на готовност след 30 секунди работа.

Опаковъчен лист:

1. Основният блок камери

2. Инструменти за монтаж на стена камери

Антена 3.4 G

4. USB-за зареждане на линия

5. Пинсети (или отвертка)

6. Ръководство на потребителя

Добави мнение

Вашият рейтинг: