Карикатура Зелена Elven Armor Жена Воин Фон Момче Рожден Ден Декорация На Фото Студио Цифрова Снимка Фон Плат

  • 18.41лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • elven armor 5e, elven дева жена-елф, elven armor стрелец скайрим, рокля эльфийского на управителния съвет на фонда, украса за брони snk, калъф елфски, лотр elven колие, elven silver crown, броня войн эльфийского, elven облекло стрелец
  • Опаковка: ДА
  • Материал: Винил
  • Стил: Деца
  • Търговска марка: Нитрат
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Боядисани основен

Инв.: p163147

Винил фонове с ярък принтом images.it подходящ за еднократна употреба (парти по случай рождения ден), семейни фотографи. той ще бъде лек и преносим, което позволява лесно да виси на поставка за фон.Подходящ за: Снимка за фон, декор на сцена, партита по повод рождения ден на изложби.Теглото на материала: 110 г / GSM Икономичен лека, лесно се сгъва и пренася Не водоустойчив светопоглощающий Компютърни разпечатки за реализъм, силен ярък цвят може да се коригира в зависимост от вашите изисквания.

Употреба: Този фон, създадена в цифров формат, е чудесен портрет на фона на хора от всички възрасти.Той също е много подходящ за демонстрация на витрини на магазини и за декорация на интериора, както и за снимане на натюрморт и продукти.На този фон е идеален за различни дейности, като например детски душата, сватби, ученически абитуриентски, парти, сватба на душата и празнични тържества.Той също така служи като чудесен фон за изпълнения на живо като театрални представления, шоу за таланти, концерти, представяне на църковни и фестивали.Той е идеален за телевизионни и видеопродукций.

Различни сцени могат да бъдат украсени с различен фон кърпа.Независимо дали организиране на различни партита или заснемане на снимки и видео, като носталгия, това може да предизвика имате различни чувства и се оставя добри спомени за всеки един важен въпрос в живота си.

Характеристики на винил: лесен за носене, цвят-добре, не е водоустойчив, той има по-малко гънки, можете да се гали го, за да премахнете гънки, гънки може да се подобри.

Предимство: Всички наши декори, изработени от тънък, лек винил.Този материал дава възможност за лесно сгъване и мобилност.Задники раскатываются плоска структура и могат да бъдат окачени както вертикално, така и хоризонтално.Индивидуални фонове могат да бъдат създадени по заявка; за повече информация, моля свържете се по електронната поща.Ние подкрепяме индивидуални настройки: 1. Можете да определите размера, който ви трябва, по електронна поща, след това ние можем да разпечатате подходящия размер за вас. 2. Ако имате нужда от любимите си снимки и размери, просто дайте ни вашите снимки и размери, тогава можем да направим за вас.

За хроматичната аберация: Тъй като състоянието на дисплея на всеки монитор разни, цвят, който виждате, може да се различават малко от реалните цветове на фона, което не влияе върху ефекта на снимане.Моля, обърнете се към самия продукт.

Внимание: Всички фонове ще бъдат изпратени в сгънат вид (заради политиката на пощенски клон в отношение на размера на доставка).Ако вашият фон малко се поколеба, просто прогладьте обратна посока (не страна на изображението), за да лесно да се премахне гънка.При провеждане на фотосесия важно е да запомните, че разни осветление ще доведе до различни резултати, така че един от добрите начини за подобряване на вашите снимки - да експериментирате с възможност за регулиране на осветление.

Добави мнение

Вашият рейтинг: