Течност За Корекция Термочувствительной Хартия Преносим Спрей За Корекция Термобумаги Многофункционална Течност За Защита На Личните Данни

  • 7.80лв.
  • 18.59лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1688

Характеристики:

1. Спрей за корекция термочувствительной хартия практичен.

2. Термочувствительная поправяне течност за хартия изпълнена под формата на спрей.

3. Течност за корекция термобумаги бял цвят, лесно се носи с себе си.

4. Поправяне течност за защита на личните данни може да бъде широко използван.

5. Поправяне на течността за предпазване от течове - добър подарък.

Спецификация:

Заглавие: термо-чувствителен Спрей за корекция на хартия

Капацитетът на една бутилка: 10 мл

Размер: около 140 * 15 * 15 мм/5.5*0.59*0.59 в

Предназначение: Бързо отстраняване на чувствителна лична информация с термобумаги, като експресни поръчки, разписки, касови бележки и т.н.

Списък на пакетите:

3 * Течност за корекция термобумаги

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Безопасно и полезно: спрей за корекция термочувствительной хартия бързо премахва поверителна лична информация с термобумаги и елиминира риска от изтичане на информация.

2. Лекота на употреба: течността за корекция термочувствительной хартия има дизайн на пистолет, който е лесен за използване и обхваща по-голяма площ. бутилката може да се пулверизират 100 листа.

3. Лесна преносимост: течност за корекция термобумаги бял цвят е достатъчно компактен и преносими, за да се използват по всяко време.Той е с капак, за да се предотврати изпаряване и изтичане на информация.

4. Широко приложение: Поправяне на течност за защита на личните данни може да се пере номера на социални осигуровки, банкови извлечения, адрес за доставка, данъчни документи, нежелана поща, адрес на сметки и др.

5. Ежедневна подарък: можете да изпратите коригиращи течност за предпазване от течове семейство, приятели и любими, за да изразят своята обич и загриженост за тях и да ги защити по информационна сигурност.

Добави мнение

Вашият рейтинг: