Оригинално обзавеждане на GARMIN EDGE 1030 Plus за колоездене Секундомеров Тестова работа

  • 1 064.23лв.
  • 2 313.55лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • използва garmin etrex, екран garmin 1030, garmin 235 назад, група, garmin 1030
  • Номер на модела: GARMIN EDGE 1030 Plus
  • Произход: Континентален Китай
  • Съвместим Марка: garmin
  • Състоянието на продукта: Използван
  • Вид на продукта: LCD дисплей на таблета

Инв.: p214412

Оригинално обзавеждане на GARMIN EDGE 1030 Plus за колоездене Секундомеров 100% Тестова работа

Описание:

* Състояние на продукта: б/(продуктът е оригинален, но стари, моля, не отстранявайте, ако сте против)

* Продуктът е бил тестван на 100%, преди да изпратите

Съвети И предпазни Мерки:

1. Клиентите от Бразилия: Ако сте избрали DHL, моля, уведомете ни своя данъчен идентификационен номер, който отговаря на изискванията на DHL, но ние последуем за вас, за да попълните посочения стойност, не се притеснявайте.

2. Декларация: Ако имате специални изисквания към декларацията за разходите, моля, оставете ни съобщение.Ако не го направите, ние ще обявим за това по подразбиране.

3. Митнически данък: Продавачите не носят отговорност за каквито и да е данък по внос, митнически данък или задържане на митницата.Ако не сте съгласни с плащане на митнически данъци, ако, за съжаление, вашата пратка се забави митница, моля, не оформляйте поръчка.

Характеристики:

* Проследяване на физическата работоспособност Отслеживалось максимална консумация на кислород (VO2 max), време за възстановяване, тренировочная натоварване и друга информация.Научете повече за себе си и за способността на тялото да се адаптира към тренировка.

* Статус на обучение

Колко ефективна е обучение?Автоматично оценете своите скорошни резултати от тренировките и резултатите, за да се определи, ефективно ли тренирате, на върха или перетренированны.

* Препоръки за дневното обучение В ръководството за обучение се взема предвид нивото на физическа подготовка и са дадени препоръки за дневна езда в съответствие с настоящата тренировка натоварване и максимална консумация на кислород (VO2 Max).

* Синхронизиране на тренировките Развиват планове за тренировки на закрито и на открито чрез Garmin Connect или лесно синхронизирайте с периферни устройства на други приложения на трети страни, като TrainingPeaks и TrainerRoad.

* Топлинна адаптация и висока надморска височина на адаптация се Подготвят за различни условия.Научете повече за издръжливостта на организма при различни условия с помощта на данни за висока температура или височина.

* Планиране на изкачване ClimbPro На базата На текущия маршрут автоматично ще покаже данни за останалите катери и уклонах при всеки възход, за да ви помогне разумно да се оцени разпределението на физическа сила за остатъка от разстояние.

* Напомняне за храненето на мотора познавате себе си по-добре, отколкото на себе си, и Edge 1030 Plus ще ви кажа, когато тялото се нуждае от вода или храна за поддържане на мотивацията.

* Динамиката на каране на колело в пълна степен използвайте високо ниво индикатор за каране на колело 3, за да се разбере ефективността си движение при промяна на тези условия, като местоположение, настройки колоездене и карането на велосипед.

* Динамична пътека данни МТБ следи за важни детайли, като например време на скок, дистанция подскача и време на престоя си при всяко пътуване, динамично с помощта на нов планински път с кола.

Добави мнение

Вашият рейтинг: