Столче За Кола Кука Закачалка 360 Въртене Магнитна Скоба На Задната Седалка На Колата Пътуване Преносим Кола Определяне На Пътуване На Стоки От Първа Необходимост За Децата

  • 13.62лв.
  • 27.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p2698

Описание:

Дизайн 2 в 1 прави куки за столчета за автомобил по-издръжливи от обикновените, което дава възможност да се мотае повече от чанти на всяка кука, спестяване на повече място за вашия автомобил.

Авто куката е изработен от висококачествена ABS-материал, който не поцарапает прът останалите главата.

Куки за останалите главата на автомобила са идеални за закачане на мобилни телефони, чанти за пазаруване, дрехи, чанти, портфейли и други продукти, за да се избегне падане по време на спиране или завиване.

Лесно се отстранява и се инсталира лесно.Дизайн на автомобилния организатор за предните седалки е проста, не е необходимо да стреля на облегалката за глава и не изисква никакви инструменти.

Характеристики:

Продукт: Група задната седалка на колата

Цвят: черен, сив, червен

Материал: ABS

Размер: 11,8*5*4 см/4.64*1.96*1.57 в

Тегло: 130 грама

Опаковъчен лист:

1 * Куки за останалите главата столчето за кола

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Елегантен материал: стойка за телефон на подголовнике има гладка текстура, изработен от екологично чист ABS-материал и издържа на натоварване до 22 килограма, не ломаясь.Той има дълъг срок на служба.

2. Лесна употреба: кука за окачване на столчето за кола е лесно за употреба, а конструкцията е със странично отваряне удобен за инсталиране и можете да направите това сами, без помощта на специалист.

3. Силен магнит: в съвпад с куки останалите главата столче за кола има силен магнит, който може постоянно да поеме вашия телефон, без да вредят на външния вид на телефона.

4. Широко приложение: кука за чанта за столче за кола обединява две функции на куката и на притежателя на мобилен телефон, който е много подходящ за съхранение на продукти, дамски чанти, ученически чанти, чадъри, стопански чанти и т.н.

5. Малко пространство: Нашите куки за предната облегалка за глава заемат малко пространство, осигуряват научно, съхранение, разумно да използват вашето вътрешно пространство и осигуряват добър ефект за съхранение.

Добави мнение

Вашият рейтинг: