Новост 48 Бр. Бутилка за Хранене под формата на Детската Душа, сладки Мини Мечка, Бутилка за шоколадови Бонбони с Панделка, Множество Детски Бутилка, Бутилка за Хранене, Декоративна

  • 72.87лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса

Инв.: p37055

[Адекватна и практичен] Нашия комплект шишета за хранене baby shower се състои от 48 теми в зависимост от вашите нужди и може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и други малки елементи, практични и надеждни.

[Изискан дизайн] Тази бутилка за хранене в душата на бебе с мече, такава и бантиком е с красив дизайн и декорация.

[Декоративни] Тази бутилка за хранене е в душата на детето - красива декорация за партита, те са красиви и сладки и лесно привличат вниманието на децата.

[Идеален подарък] Тази бутилка за хранене за детската душа е подходящ за парти в чест на детската душа, Коледа, сватба, рожден ден и т.н. Това е един прекрасен подарък за младите майки.

[Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури професионално и задоволително обслужване.

Спецификация:

Име на продукта: Бутилка за хранене на детската душа

Цвят (по избор): Розов, светло син

Материал: Пластмаса

Размер: 9 x 4 см

Бележки:

1. Може да има малки разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

48 x Бутилка за хранене в Душата на Детето

Ясни пластмасови шишета за бебето, Благоволението на душ бутилки бебе

Добави мнение

Вашият рейтинг: