6В1 Комплект за Почистване на Фотоапарати, Костюм, Четка за Почистване на Прах, Вентилатор, Салфетки, Набор от Почистващи Кърпички за Gopro, за Видеокамера forNikon, Vcr

  • 4.30лв.
  • 17.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • инструменти за обектива на камерата, инструменти за ремонт на обектив на камерата, пречистване на сензора на камерата, химикалка-камера, почистване на сензора
  • Номер на модела: Комплект за почистване
  • Търговска марка: ЕЛАНГУ
  • Тип: Клиринговая боя
  • Опаковка: ДА
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p65959

6В1 Комплект за Почистване на Фотоапарати, Костюм, Четка за Почистване на Прах, Вентилатор, Салфетки, Набор от Почистващи Кърпички за Gopro, за Видеокамера forNikon, Vcr

Основни забележки: 1. Необходим комплект за почистване: необходим комплект за почистване фотографи, чудесно за поддържане на чистота на сензора обектива на камерата, пречистен от мръсотия и прах.

2. Дръжка за обектив: двупосочна дръжка за почистване на лещи може ефективно почистване на обектива без да се повреди.Сверхмягкий материал е безопасен за всички видове оптика и на цифровата електроника.

3. Многократно използване: тя може да се използва за почистване на лаптопи, компютри, мобилни телефони, клавиатури, часовници и други електронни устройства.Супер-приличен комплект, който не можете да пропуснете.

4. Преносима чанта за почистване: Този комплект за почистване също така идва с чанта за съхранение, която може да съхранява всички аксесоари за почистване, лесно се носи с себе си.Може да се използва за електрониката на камерата.Пълно задоволяване на ежедневните си нужди, за почистване на камерата.

5、 Че вие ще получите: 1 вентилатор х 1 х четка за почистване, 1 x дръжка за почистване на лещи, 1 х многократна употреба празен пулверизатор, 1 х кърпа за почистване от микрофибър, 1 х чанта за съхранение

Описание:

Многофункционален комплект за почистване на фотоапарати, подходящ не само за обективи фотоапарати, но и за лаптопи, компютри, мобилни телефони, клавиатури, часа и т.н. Задължителен предмет за фотографи.

Спецификация:

Име на изделието: Мултифункционален комплект за почистване на фотоапарати

Сфера на приложение: Компютри, LCD монитори, фотоапарати, мобилни телефони, часовници, изделия от стъкло и т.н.

Опаковъчен лист:

1 х Вентилатор,

1 х Четка за почистване,

1 x Дръжка за почистване на лещи,

1 х многократна употреба Празен пулверизатор,

1 х Кърпа за почистване от микрофибър,

1 х Чанта за съхранение

Забележка:

Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Добави мнение

Вашият рейтинг: