Комплект осветление за видео конферентна връзка, Осветление уеб камера за лаптоп със скоба, Led подсветка камера за снимки, Запознайте се с увеличение, Дистанционно

  • 38.40лв.
  • 48.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Търговска марка: ФГХГФ
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p91830

[Здрава клипса, удобна за носене] В комплект осветление за видео конферентна връзка е включена подобрена здрав свалящ клипса, която лесно се инсталира и двете едновременно, тя е по-преносими за ежедневна употреба, от традиционната издънка.

[Извънредно ярко осветление за видео] 64 led блок, оборудвани с регулируеми режима на осветление, регулира яркостта на видео сигнала от 10% до 100% от цветовата температура 2500K-6500K, за да се получи идеално осветление в различни условия.

[Универсална съвместимост] Подсветка камера, подходящи за мобилен телефон, iPad, настолен КОМПЮТЪР, лаптоп, таблет (внимание: широчина по-малко от 8 мм), широко прилагани за мащабиране разговори, отдалечена работа, видео, фото снимки, създаване на видеоблогов за грим, самостоятелно излъчване на живо в YouTube и т.н.

[1 метров кабел за зареждане] Вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah осигурява на 2,5-10 часа на работа, а 1 метров кабел за зареждане Type-C позволява да зареждам светлина и да работи едновременно.

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 * заполняющий светлина

1 * скоба

1 * кабел

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: