Сгъваема Поставка За лаптоп с 3 В 1 Сгъваема Поставка За Лаптоп Поставка За Компютър Сгъваема на Асансьор За Лаптоп За по-Голямо Количество Лаптопи Таблети

  • 45.71лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Метални

Инв.: p211126

Описание:

1. Той е предназначен за мобилни телефони и таблети, както и размерът може да се регулира по желание, подходящи за различни електронни устройства.

2. Твърди сгъваема конструкция, компактен и не са класирани на много места, което прави за пътуване и за съхранение на по-удобни.

3. В долната част има място за багаж, в която можете да съхранявате клавиатурата и мишката, за да пести място.

4. Използването на материали от алуминиева сплав, силно разсейване на топлината.

5. Външен вид оборудван нескользящим силикон, за да се предотврати подхлъзване на телефона, а на много нива за регулиране на височината може да отговарят на вашите удобния ъгъл на наклон.

Спецификация:

Тип: сгъваем / многофункционален / три в едно / удобен / мини

Цвят: сребристо, сиво

Материал: алуминиева сплав

Приложими модели: мобилни телефони/лаптоп

Списък на продуктите:

Сгъваема поставка за лаптоп * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Функция за защита от подхлъзване】 Тъй като сгъваема поставка за лаптоп има противоскользящий силикон, което предотвратява подхлъзване телефона, тя отговаря на вашите удобния ъгъл на наклон.По този начин, не е нужно да се притеснявате за това, какво е компютър и т.н., случайно соскользнут.

2. 【Едно парче сгъваема пакет】 като се има Предвид, че сгъваема поставка за компютър разполага с вградена сгъване конструкция, тя е малка и не заема място, а също така му е по-удобно да бъдат транспортирани и съхранявани.Това може да бъде у дома или където пожелаете.

3. 【Съхранение и местоположението на】 съобразени С мястото за съхранение в долната част на сгъваема поставка за лаптоп, може да се съхранява за пестене на място.Това придава на масата е чист и спретнат външен вид и улеснява намирането на точните неща.

4. 【Превъзходно качество на】 Тъй като сгъваема поставка за лаптоп е изработена от алуминиева сплав, тя притежава силен тепловыделением.Това може да помогне на вашия компютър бързо да се охлади, без да се притеснявате, че това ще се отрази на работата на вашия компютър.

5. 【Регулиране по желание】 Тъй като сгъваема поставка за лаптоп, подходящи за различни електронни устройства, мобилни телефони и таблети, както и размерът може да се регулира по желание в зависимост от вашите различни нужди.

Добави мнение

Вашият рейтинг: